13.10.2012, 04:30
Punapeet toob tervise
Sügis. Varbad tuleb jälle peita kingadesse ja nina salli sisse. Aga kuidagimoodi õnnestub mul ikka üks tatitõbi koju tuua. Mida teha? Peedimahla!
See punastest vitamiinipommidest pressitud mahl on üleilmselt hinnatud nii oma põletikuvastase kui ka immuunsüsteemi tugevdava toime tõttu. Samuti mõjub kaaliumi-, kaltsiumi-, magneesiumi-, fosfori- ja rauarikas peedimahl hästi vereloomele ja südametegevusele.
Joon suure klaasitäie jõhvikamahlaga segatud, aga siiski äratuntavalt mullamekiga imerohtu, vean teki kurguni ja ei jaksagi muud teha, kui vaadata, kuidas meisterkokk Gordon Ramsay telekas koka-hakatisi peedistab. „Nuta jah, siis saab sinu toit vähemalt mingigi maitse!” Lonksan veel ühe klaasitäie ning kogen pisikest iiveldushoogu. Selle eest on internet mind hoiatanud. Mahl teeb ööga oma töö ja hommikuks on kõrvad lukust lahti ja pea selge.