Astroloogi nõuanne:
unusta sõprade soovitused, lenda oma unistustele vastu.

SIND ISELOOMUSTAVAD:

Tugevad küljed: leidlikkus, ebaharilik mõtteviis
Nõrgad küljed: eelarvamused, järsk hindamisviis
Õnnevärv: erksinine
Lemmikloom: rääkiv papagoi
Soovitatav reis: Buenos Aires
Romantilised kohtingud: striptiisibaaris

EDUKAD KUUPÄEVAD 2000. AASTAL

25.veebruar, 23.aprill, 27.mai, 09.august, 22.september, 19.detsember


2000. aastaks lubavad planeedid:

ARMASTUS: Laiavaateline Uraan muudab kardinaalselt armastuse lahinguvälja positsioone. Sa pead jooksma ja peitust mängima, et leida oma tõeline kangelane. Kui su süda on vaba, kohtad jaanuaris üht stiilset ja vaikset meest, ära alla anna. Ta on sinu poisilikest tempudest vaimustuses, kuid leppida nendega ei suuda. Mais väldi tüütuid ligiajajaid. Kui süda enam vaba ei ole, siis tehke augustis tulevikuplaane. Oktoobris tuleb kauaoodatud lahkumine memmepojast.

SEKS: Magusaarmastaja Veenus dikteerib sulle oma soove - need muudkui kasvavad. Jaga partneriga oma muresid, küll ta mõistab. Sügisel peaksid vältima hullumeelsust, mille toob tüütu iludus - sa vajad rohkem, kui ainult ilusat keha. Oodata on sinu supererootiliste tahtmiste mõistmist selle mehe poolt, kellega veedad jõulud.

KARJÄÄR: Leidlik Jupiter muudab mängureegleid, et säästa sind üle töötamast. Asuta turismifirma või midagi muud, kus saaksid kasutada oma suurepärast suhtlemisoskust. Mais on oht, et paiskad oma ülemusele kõik välja, ole ettevaatlik - ta ei unusta ega andesta. Suvel pöörab sulle tähelepanu keegi tähtis nina, teda köidavad su tööalased oskused.

SÕPRUS: Mõjuvõimas Mars näitab, kui väga sa vajad toetust raskel hetkel. Jaanuaris väldi vaidlusi sõpradega, sest tahad oma arvamust peale suruda. Ajad laeva karidele. Talvel ilmub välja uus naljatilk, kes sind pisarateni naerutada oskab.

RAHA: Töönarkomaan Saturn sunnib tööle nii, et raha jätkub kõigeks. Peaksid majanduskursustele minema. Septembris võid tunduda ninatargana hetkel, mil valik tuleb teha. Mõtle enne hoolega, kas tasub investeerida. Suvel võib suuresti vedada, isegi lähedased kadestavad.

TERVIS: Otsustusvõimeline Merkuur nõuab ideaalset vormi, mine kindlat teed - tee aeroobikat või tõsta hantleid. Külmade tulekuga varitseb oht treeningusaalis külmetuda. Suvel võid jooksurajal toreda sportlasega sõbruneda, koos on ikka lõbusam.