Jämedate kassikullast kettidega ehtitud mehehakatised lõbustasid end ka sellega, et panid huvi pärast põlema ühe sõiduauto Ford Orion - et näha, kas plahvatab nagu filmides. Ei plahvatanud, põles niisama.

Poistelt on esimesed ülestunnistused võetud. Et kõigil on heas korras kodud ja kõik käivad koolis, pole neist kedagi vahi alla võetud.

«Oleks võinud ju taotleda,» ütles poisse üle kuulanud Ida-Harju kriminaalpolitsei juhtinspektor Jevgeni Semjonov, «aga eeldame, et nüüd, kui vanemad on poiste tegemistega kursis, teevad nad ka ise midagi.» Ükski vanematest ei uskunud algul, et tema laps võiks olla seotud kuritegudega.

15aastane Marek, 18aastane Tanel, 17aastane Ärni, 13aastane Henri, 15aastane Arno, 24aastane Egert ja 17aastane Rainis on tunnistanud, et peksid ja röövisid märtsis bussi pealt tulnud purjus meest.

«Poisid on tunnistanud mitut peksmist ja vargust, mille ohvrit me ei teagi,» märgib Ida-Harju politseiosakonna kriminaaltalituse komissar Margo Reiska, et kõik, kel võib olla olnud kokkupuuteid Loo poistekambaga, annaksid sellest teada telefonidel 612 4607 või ööpäev läbi korrapidaja telefonil 612 4611.