Viiest lennukist kaks on Tallinna Lennujaamale küllaltki haruldased. Maailma suurimate reisilennukite hulka kuuluv Boeing 747 tõi Tallinnasse ligikaudu 500 Iiri fänni, Lockheed L-1011 pardal saabus Eesti pealinna umbes 360 rohesärkide poolehoidjat.

Ka suure inimhulga ja suurte lennukite saabumine ei tekitanud lennujaamale probleeme. "Töötajaid oli piisavalt ja kõik pääsesid passikontrollist läbi tõrgeteta," lausus Ratassepp. "See ei olnud esimene kord kui meile saabus Boeing 747. Mullu käis samasuguse lennukiga Hiina delegatsioon ja meie jaoks oli see juba läbiproovitud olukord."

Ülehomseks kohtumiseks on ennast ettevalmistanud ka Eesti Jalgpalli Liit, mille peasekretäri Tõnu Sireli sõnul hoiavad staadionil korda ligikaudu 100 politseinikku ja 130 turvameest. Samuti teatas Sirel, et staadionile mingeid piirdeaedasid iirlaste eraldamiseks ei panda. "See oleks liialt ohtlik," sõnas ta.

Valmimisjärgus oleval Lilleküla staadionil on pealtvaatajal küllaltki lihtne väljakule joosta. "Turvamehed peaksid taolisi üritusi takistama, kuid karta tasub ikkagi," ei loonud Sirel endale illusioone.

Samuti on teada, et jalgpalliliidu kaudu on endale piletid hankinud 2000 Iiri meeskonna fänni, teist samapalju huvilisi peaks tulema rohesärkidele kaasa elama omal kulul. "Jalgpalliliidu kaudu pileti ostnud iirlased paigutame me eraldi, omal käel Eestisse saabunud on ülejäänud publiku hulgas," lausus Sirel. "See, kas turvamehed hoiavad iirlasi pärast mängu kauem tribüünil, et teised saaksid lahkuda, on juba turvafirma teha," rääkis ta.

Eesti Jalgpalli Liitu abistab mängu ajal ka kaitsevägi, kuid sõdureid võistluse ajaks staadionile ei panda.