Teisipäeva öö ja hommik on tsükloni vahetus läheduses sajune. Sajab põhiliselt vihma, põhja pool ka lörtsi. Päeva jooksul sajupilved hõrenevad. Puhub põhjakaare tuul 4-10 m/s, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s, hommikul pöördub tuul järk-järgult edelasse ja läände. Õhutemperatuur on öösel 0...+5, päeval 4...8 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhuala kaugeneb ja tugevneb kõrgrõhuala mõju. Kohati sajab veel vähest vihma, pole välistatud ka lörts. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval 6..10 kraadi.

Neljapäeva öö on kõrgrõhuala mõjul sajuta, enamasti selge taevaga ja vaikne. Õhutemperatuur on -4..+2 kraadi. Päeval kõrgrõhuala taandub aeglaselt, lisandub pilvi, kuid ilm püsib veel sajuta. Idakaare tuul tugevneb veidi. Sooja on 7..12 kraadi.

Reedel jõuab Musta mere äärest uus lõunatsüklon Balti riikide kohale ning ilm läheb sajule. Tuleb põhiliselt vihma, põhja pool võib sekka ka lörtsi tulla. Kirdetuul tugevneb 5-12 m/s, puhangud võivad ulatuda 15, põhjarannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 1..6, päeval 3..8, Lõuna-Eestis kuni 12 kraadi.

Laupäeval eemaldub madalrõhkkond Soome ja selle järel sajab siin-seal veel vähest vihma. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning on puhanguline. Õhutemperatuur on ööpäeva jooksul 3..8 kraadi piires.

Pühapäeval tugevneb kõrgrõhuala ja ulatub ka esmaspäeval üle Eesti. Valdavalt on ilm sajuta. Läänekaare tuul nõrgeneb ning pöördub esmaspäevaks põhjakaarde. Õhutemperatuur on öösel -2..+4, päeval 5..10°C. Kui õhuvool kagusse pöördub, kandub idapiiri taha saabuv soojem õhumass üle Peipsi ja siis tõusevad päevased maksimumid 4..5 kraadi kõrgemale.