Esmaspäeval taganeb kõrgrõhuala kese Ukraina peale. Päeval suureneb vähese vihma võimalus. Tuul pöördub edelasse. Öösel on -1 kuni +4, saartel kuni 8, päeval 6 kuni 9 kraadi sooja.

Teisipäeval toovad põhjalaiustel liikuvad tsüklonid niisket õhku, üle Eesti liigub madalrõhulohk, mis toob vähest sadu peamiselt öösel ja hommikul. Puhub läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Kolmapäeval võib tekkida uus kõrgrõhukese Lõuna-Skandinaavial ja Läänemere ümbruses. Sajuvõimalus kahaneb. Puhub nõrk loode- ja läänetuul. Öösel on 0 kuni +6, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Neljapäeval taganeb kõrgrõhuala kese Kesk-Euroopasse. Olulist sadu pole ette näha, kuid võib püsida udu. Öösel on tuulevaikne, päeval puhub edelatuul. Öösel on -2 kuni +5, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Reedel taganeb kõrgrõhuala Ukraina kohale ning põhjalaiustel liikuvad tsüklonid loovad sooja edelavoolu. Kohati võib vihma tibutada. Sooja on 4 kuni 10 kraadi.

Venemaa ilmateenistus on värskelt väljastanud lähema 10 ööpäeva keskmise õhutemperatuuri prognoosi, millest on näha, et meil püsib soe, aga Lõuna-Venemaal kipub talv saabuma. Lõuna poole taganeva kõrgrõhualaga jätame hüvasti tõenäoliselt uue nädala algul, kuid mööda põhjalaiuseid liikuvad tsüklonid ei suuda end samuti pikemalt kehtestada ja juba esimese järel tekib tõenäoliselt uus kõrge teisipäeval-kolmapäeval Skandinaavial ning suundub samuti lõuna poole.

Nii on nädala teisel poolel Eestis taas soe edelavool. Vanarahva tarkus ütle, et novembri udud ja soojus ning vaikus tähendavad ka detsembris jätkuvat sooja.