“Mõned soovitasid, et mine lase jalast pilt teha, aga ma lõin käega ja ega õieti aega ka ei olnud. Päev oli pikk ja pärast seda tegin kodus viinakompressi, et jalga kuidagi rahustada. Öösel magasin normaalselt ja hommikul näis esialgu, et asi liigub paranemise suunas,” pajatas ta.

“Tööle jõudes pani aga Merike Martinson oma arstisõna maksma ja viis mind Magdaleena haiglasse pilti tegema. Seal tuvastati, et jalaluu on murdunud. Mulle see diagnoos ei meeldinud ja esialgu ma lootsin, et võib-olla on nad midagi segi ajanud. Aga arstid jäid paraku endale kindlaks. Hoiatasid, et kui ma samamoodi jätkan, siis tuleb lahtine operatsioon teha,” jutustas linnapea.

“Edasine ei sõltunud enam minust. Mind pandi ratastooli ja kamandati laua peale. Tehti ka süsti, kuigi ma püüdsin selgitada, et valu pole üldse nii terav. Praeguseks on jalg kuni põlveni kipsis, saabast ega kinga jalga ei saa panna, käin karkude toel ning arstid lubavad mulle viis nädalat kipsi. Ja seejärel veel kaks kuud järelravi,” kirjeldas Savisaar olukorda.