Kui Seppor soovib, et kirjad, ajalehekuulutuse vastused saabuksid temale aadressil Tallinn EE0034, sidejaoskond nõudmiseni, on vaja kuulutuses see aadress ka ära märkida. Sideettevõttest pole selleks vaja võtta eraldi "nõudmiseni" aadressi. Kui soovitakse kodusel aadressil saabuvaid kirju jätta sidejaoskonda väljastamiseks nõudmiseni kassa kaudu, tuleb sidejaoskonna juhatajale esitada kirjalik avaldus. Avaldusi täidetakse kolme kuu jooksul, eeldades, et selle aja jooksul on kõigile korrespondentidele teatatud soovitud aadress.

Kuna artiklis ei ole märgitud, mis kuupäeval Seppor külastas sidejaoskonda, polnud võimalik kindlaks teha, kes töötas kassas ja kellega vesteldi. 34. sidejaoskonnas on tööl neli sideoperaatori õpilast, kes peaksid töötama koos juhendajaga. Võis juhtuda, et juhendajat polnud momendil kohal ja õpilane ei saanud Seppori soovist aru.

Iga tööpäeva alguses pannakse kassade juurde klientide tarbeks pastapliiatsid, nende olemasolu kontrollitakse ja puuduvad asendatakse, sest kahjuks varastatakse neid sageli. Operatsioonisaalis on istekohad olemas.

Tallinna Peapostkontori juhtkond kahetseb juhtunut ja vabandab Seppori ees töötaja väheste töökogemuste pärast.

MALLE TüRK, tootmisdirektor