Rahva lemmiku, Kambja laulukoori blogis küsitakse päev enne saatesse tulekut muu hulgas, kas pühapäeval on rohkesti muljetada, teatas ERR.
"Nii et kuna midagi nagunii enam muud teha ei ole kui lihtsalt saatusele ja hirmutavpõnevale kogemusele vapralt vastu astuda, toimub meil antud hetkest alates kollektiivne välja puhkamine. Pühapäeval on ehk juba rohkemat muljetada? Te hoidke senikaua pöialt, et keegi meist hommikul sisse ei magaks! Ja alates kella 9-st hommikul võib siis pöialt vahetada ning seda soorituse ja õppimisvõime tarvis hoidma hakata."
Žürii poolt edasi valitud Tallinna Ülikooli kammerkoori blogi reedeses sissekandes seisab: "Ainult tangot ihkab hing... Asjalikku juttu ka. Täna anti meile lõpuks teklid kätte, et me nendega kohe laupäeva hommikul uhkelt telemajja saaksime marssida. Varem ei antud neid ilmselt sellepärast, et me ei jõuaks neid ära trööbata. Tekleid tuleb meil nüüd ihust ja hingest ning hoole ja armastusega hoida ning väärikalt kanda nagu tõelistele üliõpilastele kohane. Nagu tõelistele üliõpilaslahinguhuntidele kohane. Hammas on verel. Ja mitte vähe."

Maire Aunaste sõnul oli saade sama tore nagu kõik eelmise hooaja saated.
”Sama rõõm lauljate silmades ja see ongi ju kõige tähtsam,” ütles Aunaste pärast saadet.

Ka Aarne Saluveeri sõnul on saates kõige olulisem rõõm, samuti esinemisjulgus ja vabadus.
”Kambja kooris oli koos mitu põlvkonda ja lausa perekondlik kooslaulmise rõõm. Nordea panga koori puhul oli tegemist pärast tööd kooskäiva rõõmsa kooslusega. Ja eks üliõpilased peavadki rõõmsad olema,” rääkis Saluveer.

Žürii külalisliikme Olav Ehala sõnul üllatas teda kõige rohkem Nordea segakoor Let`s Bank: ”Kuulsin, et nad on tegutsenud ainult poolteist kuud. Super tase selle kohta!”

Järgmisel laupäeval on "lahingus" Rakvere Gümnaasiumi segakoor, kammerkoor A. Le Coq Tartust ja Toompea Laulukoor.