deus ex machina
ja õnnelik lõpp."


"Video peaks tulema võimas ja on põhjust kah," usub Cool D. "Põlise kalavihkajana pidin taluma mõnesekundilise stseeni nimel kastitäite kaupa kala näkkuloopimist ja lisaks saime klohmida MMA tuusadelt. Seega oleme valanud video nimel verd, higi ja pisaraid ning kannatanud talumatuid piinu." '


A-Rühm on varem video filminud paladele "Palmisaar" ja "Tugitooli Gängster". "Loterii ja ..." on võrreldes varasemate videotega tunduvalt kõrgemate kunstiliste ambitsioonidega ning seetõttu oluliselt kallim projekt. Bänd tänab siinkohal Triobeti kes video õnnestumisele õla alla pani, ning MTV Eestit, kes laiskasid räppareid tagant torkis. Samuti soovib A-Rühm tänada Tallinna ja Tartu MMA (Mixed Martial Arts) võitlejaid, kes osalesid võtetel.


Klubis Urban House toimuval peol saab lisaks video vaatamisele kuulata räpi kuldajastu klassikat, mida valivad Heidy Purga ja DJ Trigga. Word Up peo hostiks on Cool D.


Sel aastal 10. tegutsemisaastat tähistaval A-Rühmal heameel teatada, et järg albumile "Leegion" näeb ilmavalgust aasta 2009 maikuus.