Kuigi hotellinduses arvestatakse majutusasutuste pakkujate suurust tubade arvu järgi ja Tallinn Hotelsi viis väikest hotelli ühtekokku 314 toaga (koos Palace’iga) jäävad alla gigantidele nagu Viru (516 tuba) või Olümpia (390), on kohalikul kapitalil põhinev ettevõte märkamatult kasvanud hotellide arvult Eesti suurimaks hotellioperaatoriks.

Raivo Remmelgale ja Ruslan Rastoštšenkovile kuuluv Aldera Hotell OÜ ja Tallinn Hotelsi kaubamärgi all tegutsev ettevõte alustas 2005. aastal Portuse hotelliga. Aasta pärast avati majadeportfellis kõige luksuslikum Savoy butiikhotell ja 2007. aastaks valmis ka nullist ehitatud Bern.

Majaomanik pankrotistus

Uuel tänaval asuva Taanilinna hotelli panid ettevõtjad käima napilt enne seda, kui pankrotistunud majaomanik oleks hoone maha müünud.

Kõigi nelja ja viiendana 1. maist lisanduva, Vabaduse väljaku äärse Palace’i hotelli tegevjuht Ain Käpp nentis, et eelmisel aastal 75. tegevusaastat tähistanud hotelli lisandumine ettevõtte portfelli tähendab juba, et end väikefirmaks pidav Tallinn Hotels laveerib suureks ettevõtjaks kasvamise piiril.