MTV pole näidanud teie videoid ega midagi. Ometi on teie muusika kõlanud MTV saadetes nagu Jackass, Viva La Bam või Homewrecker. Kuidas olete oma muusika sinna saanud?

Et MTV-d finantsilises mõttes võimalikult põhjalikult ära kasutada, on alati hea, kui su lugude autoriõigused ja salvestuste masterlindid kuuluvad sulle endale. Teine võimalus on muidugi magada kõigi tõsielusarja „The Real Housewives of New Jersey” osatäitjatega.

Oled olnud variautor suurtele poppunkbändidele nagu Good Charlotte. Miks nad variautoreid kasutavad?

Peamine põhjus on finantsiline. Tegemist on väga-väga kavala skeemiga, mille olemasolust pole plaadifirmal suuremal osal ajast õrna aimugi. Tänu variautoritele saavad suure plaadifirma all olevad bändid näidata, et nad on ise kirjutanud muusika. Bändi mänedžmendile jäävad alles kõik loo autoriõigused ja nad ei pea oma autoritasusid kellegagi jagama.

Kui plaadifirma oleks pidanud kaasama omapoolse laulude kirjutaja, oleksid nii õigused kui ka tasud jagamisele läinud. Samas isegi bändid, kes kirjutavad oma muusikat, kordavad tegelikult ühte ja sedasama meloodiat, harmooniat ja kidrakäiku. Tõeline geenius on siiski see, kes suudab panna loosse sisse sõna „fuck” kakskümmend korda ilma kordagi punastamata.