Lisaks Horre Zeiger Bigbandile teevad Sütiste tee 21 saalis toimuval kontserdil kaasa solistid Astra Põder, Silvi Vrait, Uno Loop, Hanna Selgis, Jaan Krivel, Madis Arro ning ansamblid Subito ja Vivere. Ühtlasi esitletakse kontserdil ka Horre Zeigeri loomingu duubel CD-d.

Omanimelise orkestriga on Horre Zeiger andnud kontserte enam kui 52 aastat. Kõik need aastad on bändi juhatanud vanameister ise. Kogu selle aja jooksul on koos maestroga laval olnud palju häid pillimehi ning lauljaid. Pillimeestest võiks nimetada German Pekarevski, Avo Joala, Heiki Kalause, Toomas Vavilovi, Tiit Vartsi ja Koit Kernumehe nimesid.

Lauljatest on läbi aegade koos Horre Zeigeri orkestriga esinenud Helgi Sallo, Uno Loop, Voldemar Kuslap, Silvi Vrait ja viimaste aegade täht Helin-Mari Arder. Vokaalse pilotaaži kõrgeks näiteks oli alles 2 aastat tagasi swingtett koosseisus Helin- Mari Arder, Ele Raik, Marii Väljataga, Teet Raik ja Kaupo Kikkas, kellest nii mõnigi on nüüd soolokarjääri alustanud.

Oma mõtteid muusika kohta on Horre Zeiger jaganud ETV-s (saated “Laulud läbi aastate” ja “Lauliku lehed”) ning tema häält on kuuldud ka raadios (“Miks ma kuulan muusikat” ja “Ise tehtud, hästi tehtud”). Lisaks muusikale on Horre Zeiger meister ka köögis. Paljud on kindlast kuulnud Raadio 2 vahendusel tema saateid pealkirjaga “Kuula kööki”.