Näiteks võiks koristaja osata inglise, soome ja vene keelt suhtlustasandil, ta peaks olema valmis tegema füüsiliselt rasket tööd, olema hea pingetaluvusega ja meeskonnatöövõimeline. Vastutasuks on tööandjal talle aga pakkuda üksnes sotsiaalseid garantiisid ja meeldivat töökeskkonda.

Müüjalt oodatakse palju rohkem. Üks firma loetleb 21 nõudmist, eeldust ja muud omadust, mis kandidaadile kasuks tulevad. Näiteks: klientide nõustamine ja aktiivne müük, meeldiva ja meeldejääva teeninduse pakkumine, kaupade vastuvõtt ja väljapanek, varguse tõkestamine, kaupluse korrashoid, kaupade hindade õigsuse ja koguste kontroll, inventuuri tegemine. Müüja peaks olema hea suhtlemisoskusega, aktiivne, positiivne ja rõõmsameelne, töökas ja kohusetundlik, valdama vene ja inglise keelt suhtlustasandil, peaks teadma, mida tähendab konsultatiivne müük ja ta peaks tahtma end arendada moemaailmas.

Üldjuhul oodatakse, et klienditeenindaja oskab keeli, talub pinget, on hea suhtleja, esindusliku välimusega, kliendikeskne jne.