Kõik Narva Peetri platsile kogunenud olid nõus, et paraad õnnestus ja toimus nii nagu peab.

„Hästi marsivad, ma ei oleks arvanud, et Eesti saab näidata nii erinevat lahingutehnikat,” sõnas pensionil narvalanna Valentina.

Narva muuseumi direktori Andres Toode võrdles tervet päeva tõeliste pühadega. „Nagu jõulud oleks! Väga lahe, kõik läks, nagu ma arvasin: tulevad ka narvakad paraadile ja lehvitavad õhupallide ning lipukestega,” sõnas Toode, kellel on varahommikust alates vaid head emotsioonid.

Samuti on kõik kiitnud Narva linnavalitsust paraadi sujuva korralduse ja vastutulelikkuse eest. Rahul on nii kaitsevägi kui teised korraldajad.
Narva linnasekretär Ants Liimets leiab, et nii peabki. „Kas te kahtlesite siis selles? Taolised sündmused toimuvad Narvas haruharva ja siis tehakse ikka asju korralikult. Tegelikult tehakse Narvas kõiki asju korralikult,” märkis Liimets.

Tema sõnul tullakse Narvas üritustele maksimaalselt pool tundi varem kohale. „Täna oli juba tund enne paraadi algust kõik Peetri platsi servad rahvast täis,” sõnas Liimets. Tema hinnangul oli paraadi kohapeal jälgimas vähemalt kümme tuhat inimest.

Kõrvalasuvas kuurortlinnas Narva-Jõesuus elav Sergei arvates oli kõik väga hea. „Ainult tihedamini peaks selliseid asju toimuma. Eesti riigi osaks olemist tuleb siin rohkem deklareerida ja propageerida,” leidis seni kodakondusetute hulka kuuluv Sergei.