Tähtajatu rendilepinguga AS-i Strand Projekt kasuks koormatud hoone alghind on 25 miljonit krooni.

Enampakkumisel osalejate registreerimise tähtaeg ning 2,5 miljoni kroonise tagatisraha ja 3000 kroonise osavõtumaksu tasumise tähtaeg on esmaspäeval.

"Huvilisi hoone ostuks ja enampakkumisel osalemiseks on, kuid täpsemat infot on võimalik anda pärast pakkumisdokumentide avamist ja läbivaatamist," ütles BNS-ile rahandusministeeriumi pressiesindaja.

Strand on praeguse seisuga antud tähtajatule rendile Strand Projektile, kes ettevõtte direktori ja omaniku Egon Elsteini sõnul enampakkumisel osaleda ei kavatse.

"Osaleda ja kümmet protsenti tagatisrahana üle kanda pole meil mõtet, kuna Strand Projektil on hoone ostuks eelisostuõigus ka siis, kui me ise pakkumist ei tee," ütles Elstein BNS-ile.

Täpsem informatsioon kuuajalise eelisostuõiguse kasutamise või mittekasutamise osas selgub Elsteini hinnangul tõenäoliselt juba enampakkumise tulemuste selgumisel teisipäeval.

Strand Projekt on alates 1992. aastast 60 majutuskohaga hotelli investeerinud üle 20 miljoni krooni, 38-protsendilise täituvusega hotelli netokäive on 11-12 miljonit krooni aastas.

Hotellil Strand on kolm tärni, Pärnus konkureerib asutus Elsteini hinnangul eelkõige hotell Pärnu, Rannahotelli ja hotell Viikingiga.