Sel aastal otsustas de Ferrani praegune tiimi pealik Roger Penske kasutada sama taktikat ning võit tuli taas. Marlboro/ Penske tiimile oli see ühtekokku juba 102 etapivõit CART sarjas.

Poodium oli seekord brasiillaste päralt, kus Roberto Moreno oli teisel ning Christian Fittipaldi kolmandal kohal. Hoolimata sellest, et seitsmeteistkümnest piloodist üheksa on brasiillased, oli see kogu sarja ajaloo jooksul esimene kord, kus poodiumile pääsesid vaid brasiillased. Roberto Moreno tõusis oma teise koha eest saadud punktidega sarja üldliidriks, mis on paljudele asjatundjatele suureks üllatuseks, kuna mees on 41 aastane. Omades 68-t punkti juhib ta Gil de Ferrani ees ühe punkti ning Paul Tracy ees juba 9 punktiga.

Tracy pidi ka sel korral katkestama ning sedapuhku tagavedrustuse vigastuste tõttu, mis ilmselt said alguse esimeses kurvis peale starti, kui kokku põrkasid Dario Franchitti, Kenny Brack, Jimmy Vasser, Max Papis, Paul Tracy, Adrian Fernandez, Juan Montoya ja Oriol Servia. Sõit jäi kohe katki Papisel ja Vasseril, kuid ilmselt sai siin viga ka Tracy tagasild, mis lõplikult andis järele umbes poole sõidu pealt. Eelmise etapi võitja Helio Castroneves juhtis sõitu pikalt, kuid viimasel ringil sai tal neljandal positsioonil olles kütus otsa ning mees veeres üle lõpujoone seitsmendana.

Esimesed kümme:

1. de Ferran

2. Moreno 3. Fittipaldi 4. Andretti 5. da Matta 6. Brack 7. Castroneves 8. Servia 9. Franchitti 10. Carpentier

Üldarvestuse esimesed kümme:

1. Moreno 68

2. de Ferran 67 3. Tracy 59 4. Andretti 56 5. Vasser 54 6. Papis 47 7. Brack 47 8. Montoya 46 9. Castroneves 44 10. Franchitti 44

Järgmine CART sarja etapp toimub 2. juulil Clevelandis.