Praegu istub J Soome vanglas, sest üritas paari aasta eest koos kriminaalpolitseinik Raido Taaliga tuua Ladina-Ameerikast Eestisse ligi poolteist kilo kokaiini. Kalev Kurest on saanud politseiallikate väitel üks Eesti allilma eestlastest juhtfiguure. Terje Taal on vahepeal abiellunud riigi luurekoordinaatori Eerik-Niiles Krossiga.

Eelmisel reedel said kõik meediaväljaanded Kaitseliidu pressiteate, et Terje Kross on valitud komiteesse, mis korraldab ja koordineerib Eesti-Ameerika võimude narkovastaseid ühisprojekte, muu hulgas ka noortele suunatud kampaaniat «Et suvi ei läheks luhta!».

Siseministeeriumi kantsler Märt Kraft ütles, et Terje Kross on juba mitu kuud tema alluvuses töötanud. Kantsleri sõnul kuuleb ta esimest korda, et Krossil oli aastaid tagasi probleeme Ameerika ametivõimudega.

Eelmisel nädalal sai teatavaks siseministeeriumi teinegi avalikkuse tähelepanu äratanud personalipoliitiline otsus - nimelt kinnitas kodakondsus- ja migratsiooniamet oma sisekontrolli osakonna peaspetsialistiks endise Riigikogu liikme Viktor Niitsoo. Uues ametis peab Niitsoo, kes kolm aastat tagasi tülitas Tallinnas Mihkli hotellis välismaalasi, tükkis ligi baaridaamile ja naismassöörile ning urineeris lõpuks baarinurka, valvama korra järele kogu ametkonnas. Toona arvas viimaste Riigikogu valimiste eel eetilist juhtimist nõudnud Isamaaliit Niitsoo oma ridadest välja.