Sorose eurojutt kõlab kahtlaselt sedamoodi, et tüüp spekuleerib praegu euro vastu, eriti arvestades tema soovi teha tasa Quantum fondide kaotusi.

Kuigi euro on tõesti viimaste kuude jooksul petnud isegi kõige madalamaid ootusi, on ta hetkel dollari suhtes niivõrd ülemüüdud, et vähemalt tehniline tagasipõrge peaks aset leidma.

Hetkel, kui ma seda kirjutan, ongi euro väärt 0,91 $, naastes 0.89 tasemelt. Pealegi käivad valuutakursid enamasti nagu pendel - nõrk euro stimuleerib Euroopa eksporti, mistõttu eurotsooni selleaastaseks majanduskasvuks on arvestatud juba 3,5%. See on täiesti võrreldav USA numbritega. Lisades madala inflatsiooni (1,5 %), on Euroopa välisinvestorite jaoks väga ahvatlevaks muutumas.

Ning kui Euroopa keskpank veel intresse tõstab, peaks euro langus asenduma tõusuga. Lisaks on oluline USAs toimuv, kui sealne uskumatult kiire majanduskasv peaks aeglustuma ning aktsiakursid otsustavalt langema, ning, mis peamine, investorid kaotavad oma praeguse religioosse usu USA majandusse, on euro see, mis kõrgustesse hakkab tõusma.