Sellal kui ametnikud lisasid kolmapäevasele ohvritearvule veel 10 hukkunut, valmistuvad tuhanded pered külmaks ja pimedaks aastatuhandevahetuseks ning paljudel puudub isegi helistamisvõimalus.

Riiklik energeetikafirma Electricite de France (EdF) on pannud elektriliine taastama 15.000 inimest, kuid neljapäeval oli ikka veel 1.23 miljonit majapidamist elektrita.

Pühapäeval Prantsusmaa põhjaosa ja esmaspäeval edelaosa piitsutanud tormid purustasid neljandiku riigi elektriliinidest, jättes 3,4 miljonit inimest vooluta.

Edela-Prantsusmaal asuva Blayais' tuumaelektrijaama neljast reaktorist kaks ei töötanud veel ka neljapäeval, sest tulvadega elektrijaama tunginud vett ei ole suudatud välja pumbata.

Kuni 200 kilomeetrise tunnikiirusega lõõtsunud tuuled murdsid maha kümneid tuhandeid puid, laastades kõvasti Pariisi suuri parke. Mitu inimest leidis lõpu langevate puude all.

Tugevad tuuled tõid Prantsusmaa läänerannikule Atlandil põhja läinud tankerist välja valgunud nafta, seades ohtu ranna- ja merekeskkonna.

Katastroofipiirkonnaks kuulutatud 69 departemangu kindlustusettevõtetel tuleb kahjude hüvitamiseks ja remonditöödeks välja käia umbes 2,5 miljardit franki (385 miljonit dollarit), teatas neljapäeval uurimisinstituut Xerif, kelle andmeil tuleb igas neljandas majapidamises katust parandada.

Ameerika kindlustusfirma oli veelgi pessimistlikum, hinnates ainuüksi pühapäevasest tormist tekkinud kahjud 8 miljardile frangile.

Valitsus on lubanud 140 miljonit franki üleujutustes kannatada saanud aladele ja naftast reostatud Atlandi rannikupiirkonnale. Rahandusminister Christian Sautter ütles neljapäeval, et vajaduse korral eraldatakse täiendavaid summasid.